Tips

En renoverad lägenhet att bo bra

En renoverad lägenhet att bo bra

Ligger på femte våningen i en byggnad från 1902 i Linnpiéden, det trendiga distriktet Göteborg, några steg från naturhistoriska museet och Slottsskogen-parken, en lägenhet på 63 kvadratmeter har återupplivats med en omfattande reform som har lämnat nästan som den var. Att ändra allt så att ingenting förändrades var målet med denna renovering där de ursprungliga delarna av hundraårskonstruktionen respekterades, men ändrade distributionen för att göra den mer kompatibel med dagens liv: Sovrummet, som tidigare var en passage till vardagsrum, har byt plats med köket. På detta sätt koncentreras nu den ljusaste orienteringen och den mest livliga gatuutsikten i dagområdet (kök med matsal och vardagsrum med terrass) och lugnet i en mindre upptagen gata säkerställer vila på natten.

Vita trägolv, vägglister och rosetter, rikligt med ornament, bevarades de och återställdes för att återställa sin prakt. Denna klassiska behållare och en ren vit har fyllts med värme och karaktär tack vare nordiska möbler med enkla linjer, mörkt trä, aptitretande tyger och diskreta inslag av kraftfulla tryck som gör det till ett hem med mycket historia och en mycket lovande framtid .

www.alvhem.com
Styling: Heyman Backlund

Annonsering - Fortsätt läsa under tidigare nuvarande

De 63 kvadratmeter stora lägenheterna i Göteborg har totalrenoverats och hållit intakt dess hundraårsjarm.

Blommig inredning

I hallen hittar vi en garderob med tapeter inuti.

Bra distribution

Utsikt över distributören som ger tillgång till köks-matsalen, badrummet och sovrummet.

Nytt kök

Platsen som köket upptar idag var sovrummet.

Få funktion

Sovrummet brukade vara en plats för övergång till vardagsrummet, så det beslutades att flytta hit till köket och skapa ett stort dagsområde.

Minimalistisk kök

Köksmöblerna valdes med raka och tomma linjer för att integrera perfekt med den klassiska arkitekturen.

För kök

Köket är utrustat med den senaste tekniken för SMEG-apparater.

Kök med kontor

Kökets nya dimensioner fick installera en matsal.

Södra ljus

Den södra orienteringen av detta rum var också ett skäl att ändra läget för köket och sovrummet.

Dagzon

Kök-matsalen och vardagsrummet är anslutna med en dubbel dörr.

Mycket ljus Alla vita

Golvet som ursprungligen målades vitt återställdes.

Stor kapacitet

Bredvid dörren löser en vit garderob problemet med bristande förvaring av huset.

Komfortzon

I neutrala toner för att uppnå en tidlös stil.

salon Särskild touch

Den vadderade bänken som fungerar som soffbord har använts för att integrera ett mönster i kombinationen.

Svagt ljus

Belysning i vardagsrummet, en lampa i Koushi-stil.

Fjärilseffekt

En BKF-stol, även känd som fjäril, ger struktur.

fönster

Lägenheten har många fönster mot gatan.

Utanför livet

Lägenheten har en terrass.

Mycket livlig

Gatan där den ligger har butiker med ekologiska produkter, hantverksbagerier och blomsterhandlare.

Sovrum tillgång Sovrummet

Minimalistisk stil

Allt klart

Vägglampor utnyttjar sovrummet bättre.

Rättvis och nödvändig

Det gamla köket var precis i rätt storlek för att lägga en säng. Ägarna uppfattade detta rum som en plats att bara sova, med minsta möjliga element.

bad

Helt renoverad. Neutrala toner som grått och vitt valdes för att göra det kompatibelt med resten av huset och leta efter tidlöshet.

Femte våningen

Utsikt över fasaden med als terrasser.

Ren fasad

Lägenheten ligger i en av de trendiga stadsdelarna i Göteborg.

Bra växt

Golvplan på 63 kvadratmeter efter renovering.