Andra

Ett mycket personligt inredda hus

Ett mycket personligt inredda hus


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pablo Sarabia

Dess rikliga ljusstyrka och möjligheten till en skräddarsydd reform var tillräckliga skäl för detta hus för att förblinda sina ägare; När de såg henne visste de att hon hade många möjligheter. De brydde sig inte om det smärtsamma tillstånd som de var i, eftersom huset hade varit stängt i många år, och eftersom dess byggande inte hade renoverats. Den nuvarande ägaren, Rut Chicote, skulle ansvara för både reformen och dess senare dekoration. två frågor som inte skulle bli komplicerade, eftersom han bara skulle behöva uttrycka sin erfarenhet som interiörarkitekt.

Nycklar till reformen
Att optimera utrymmet, eliminera partitioner, få ljus och återfördela miljöerna var målen i arbetet. Rummet utvidgades genom att integrera det angränsande rummet och tack vare ett nytt fönster åtnjuter det också större ljusstyrka. Det nya köket är ett utrymme öppet för det stora gemensamma området, som får ljuset från huvudfasaden. För att göra detta var vi tvungna att ge upp ett badrum och en del av hallen. För att ha mer rymliga och bekväma rum har hallen och hallen undvikts. I sovrum och badrum installerades skjutdörrar från golv till tak för att skapa en större känsla av höjd. Förutom att få ljuset att cirkulera fritt, maximerades ytan och en känsla av obestridlig amplitud uppnåddes. Det ursprungliga golvet ersattes av en almplattform, som ger den varma anteckningen till hela huset.

PERSONLIGT dekoration
När en bättre organisering av tillgängliga mätare uppnåddes var möblerna nödvändiga för att göra detta golv till en bekväm plats att bo. Inredningsarkitekten kombinerade designstycken med sina egna skapelser för att återskapa en modern och personlig estetik, mycket försiktig. Rut Chicote tryckte inte bara sin stämpel på mycket av möblerna - som vardagsrummet och matsalsborden, som är hennes design - utan också på återvunna och återvunna föremål själv.

Reklam - Fortsätt läsa under Salon

Vardagsrummet designades som ett multifunktionellt utrymme för hela familjen. Förutom att vara och matsal, inkluderar detta stora gemensamma område ett arbetsområde och ett läshörna. Sofabordet, tillverkat av okumeträ, är en design av Rut Chicote Interiorismo. Stol, med klädsel från La Tapicera.
Kuddarna är från H&M Home och Maisons du Monde.

Den vita färgen och trämöblerna i samma finish, kopplar samman de olika miljöerna
från loungen

kök

För köket valdes lackerade möbler med släta fronter och golaöppningssystem. Apparaterna var panelerade för att integrera dem i designen och efterbehandlingen av möblerna. Bänkskivan och basbordet gjordes med vit Krion, en sten blandad med mineraler och hartser.

Kökdetalj

Köket, anpassat av Rut Chicotes studio, är öppet i vardagsrummet. Skåpen är delvis gömda bakom en hög bar som används för snabba måltider och frukostar och rymmer spisen.

Skåpen som finns kvar vid halvön döljer en laststolpe.

Matsal

Matsalen dekoration avslutades med en lackerad skänk i ljusblått. Detta, precis som bordet, är Rut Chicote-mönster. Stämningen avslutades med vita nordiska stolar.

Klassiker av designen kombinerades med möbler designade av husägaren.

Barns sovrum

Barns sovrum har ordförande med en original hyttformad säng. Tack vare möbler, tillbehör och dekoration på väggarna uppnåddes ett roligt och väldigt kreativt rum. Sängen är en Rut Chicote-design från en Ikea-modell.

Det centrala blocket i skåp gör att de också kan användas som arbetsyta.

Sovrum

Det stora sovrummet var dekorerat med möbler som växlar valnötsträ och vita fronter. Kombinationen av neutrala toner med gröna penseldrag resulterade i en fräsch och modern atmosfär.

Väggens färg, mörkgrå, hjälper till att förbättra huvudgången.

badrum

Badrummet var dekorerat med ett möbel, vilket skapar en lättare effekt än de mönster som når golvet. Dessutom valdes vit som huvudfärg och en spegel placerades på väggens diskbänk.

Vägg hängande

Handgjord mobil vägghänge, Galaxy-modell, 49 €, av Lorena Canals.

Nyckelbit

Bicolor-mattan i svart och handvävd jungfrulig ben från Stockholm-kollektionen, 139 €, från Ikea.

plan

Ett centralt öppet konceptutrymme, där det finns vardagsrum, matsal, hall och kök, är husets axel, och där familjen tillbringar större delen av tiden. Huset har också tre sovrum och två badrum.


Video: Let's Build: Ett vanligt jäkla hus! Del 9 Familjens sovrum! (Juni 2022).