Tips

En 65m2 lägenhet för en hel familj

En 65m2 lägenhet för en hel familj



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Att eliminera några partitioner som delade och komprimerade det inre i denna lägenhet som byggdes 1955 i Valencia var ett före och efter. Ägarna, ett par med två barn, ville få ut det mesta av 65 kvadratmeter och skapa i dem ett hem där familjens vardag skulle vara bekväm. Detta var den utmaning som ställts för Vidal och Capatina Group, sammansatt av inredningsstudion Vicente Vidal och byggföretaget Cirpian Capatina, som syftade till att uppnå det.

Det första de gjorde var att tänka om distributionen. I mitten av huset sammanfogade de utrymmen för att skapa ett öppet gemensamt område som består av köket, matsalen och vardagsrummet och som har blivit "utrymmet från vilket resten av rummen distribueras", förklarar projektledarna . Från den uppstår de tre sovrummen och badrummet (i bildgalleriet som följer med dessa linjer kan du se en plan för hur golvet var före reformen och efter). Material- och färgpaletten har reducerats till ett minimum och den har använts i alla rum för att förena dem, vilket ger en avslappnad, sammanhängande och visuellt bredare interiör. I dekorationen är få stycken, men mycket bra valda och med en markerad nordisk stil. För designers är resultatet ett hem "där du kan utveckla familjens vardag, i ett litet utrymme, men med mycket charm". Vi kunde inte komma överens mer.

Foton: Mayte Piera
www.grupovidalcapatina.com

Annonsering - Fortsätt läsa nedan Börja om

En familj åkte till gruppen Vidal och Capatina för att reformera sin 65 kvadratmeter stora lägenhet.

lugn

För att göra det mysigt och visuellt bredare använde formgivarna en palett med material och färger ganska reducerade. Vardagsrumssoffan är från Temahome och i bakgrunden Strings bokhylla.

Grå materia

De vita, svarta och gråtonerna i kombination med träets färg dominerar. HAY fåtölj och sidobord.

Små fåglar

fåglar vadar från Normann Köpenhamn.

Mer trä

TV-skåpet och skänken är från Treku, lampan är Miguel Milá Basket-modellen för Santa & Cole och Vagnelind-lakan.

En designklassiker

Golvlampa TMM av Miguel Milá för Santa & Cole.

Att dela är att leva

Inredningsarkitekter rivade flera partitioner för att skapa ett gemensamt område med kök, matsal och vardagsrum.

mångsidighet

Hjälpmöblerna, såsom puffen och hjälpborden, gör det möjligt att ändra utrymmet för att anpassa det till varje ögonblicks behov.

Matsal

Under Normann Copenhagen lampa, stolar och bord av Andreu World.

Vita skåp

Kök med Saitra-möbler, bänkskiva i Neolith, vita kranar och Siemens-apparater.

Visuell amplitud Upp till taket

Dörrarna var specialanpassade för att göra dem så höga som möjligt.

Ljus betydelse

Husets tekniska belysning är BPM.

Ingången

Liten, men mycket utrustad.

Bra stöd

Treku hallmöbler.

Stor kapacitet

Anpassade skåp från Tobisa.

Avslappnande bad

I badrummet, kosmiskt handfat och tillbehör med tre kranar.

lätt

Beläggningarna är från Saloni och Ideal Standard-toaletten.

Planera innan Senare plan