Tips

Reformen av detta kök uppnådde en radikal förändring av rymden

Reformen av detta kök uppnådde en radikal förändring av rymden

När ägarna förvärvade detta hus var de mycket tydliga på att deras passion för köket förtjänade en välutrustat och charmigt kök. För detta beställde de reformen till interiörarkitekt Natalia Zubizarreta, som integrerade klädstrecket för att få nyttigt utrymme, fördelade U-formade möbler och valde möbler från vintage stil.

Valet var modellen Epoch White Silk Matte, från Santos, installerad av Chiqui Sarón. Dess dörrar med kaserner och skålhandtag, bredvid kaklat med kakel Metro typ och retro kran, uppnådde en förtjusande atmosfär. Som bänkskiva valdes en svart granit, Zimbawe-modellen, från Naturamia-företaget.

Kontrasten med de vita fronterna i skåpen förbättrar kökets ljusstyrka. Dessutom inkluderade interiördesignern en frukostbar och en trevlig överraskning: office, en dröm som av rymdsskäl hade gett upp.

Annonsering - Fortsätt läsa under vintage stilkök

Under den charmiga vintage luften i köket är gömda apparater gömda. Som huva, integrerad i modulen högt över plattan, som förutom att vara dold från sikten, erbjuder ett extra lagringsområde. Eller kylskåpet, som går obemärkt bakom dörrar som simulerar skåp.

Köksdesign, av Chiqui Sarón. Smakningsklocka Boschplatta och ugn.

Baren
I halvöns område, på den svarta bänkskivan, låg en andra bänkskiva, denna laminerade i klar Olmo-finish, Santos. Ditt uppdrag? Det fungerar som en frukostbar och markerar övergången till kontoret. För att belysa det valdes två vattengröna taklampor, och avföringarna målades för att matcha, i samma färg. Lampor och avföring Bossefrån Ikea

U-formad distribution

Genom att integrera det gamla klädstrecket fick köket ett mycket användbart utrymme för att hitta de mest omfattande elementen. Kolumnerna integrerar ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp, torktumlare och panna. Distributionen av U-formade möbler underlättar matlagningsuppgifterna eftersom matlagnings-, arbets-, vatten- och förvaringsplatser ligger nära varandra.

Bakgrund

Kontoret har ett runt bord, återhämtat. Genom att ha ben som uppstår från en enda centralaxel kan stolarna placeras under kuvertet och underlätta en vätskecirkulation genom köket. Matsalen var visuellt avgränsad med en tapet som täcker den längsta väggen, och med en industriell stil taklampa av J46 handgjorda skärmar.

Färgnot

Magasin med glasklocka (€ 21). Det är från Bloomingville.

Tänd upp baren

Metallisk lampa, i ren mintgrön trend!
Från HK Living (169,95 €).

Med utdragbart kuvert

Och vände ben, bord Ingatorp, från Ikea (259 €).