Andra

En villa med stora utrymmen och stora fönster

En villa med stora utrymmen och stora fönster



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

en salon med struktur av dubbel höjd och öppet till trädgården det är det mest representativa utrymmet för detta ensamhus, beläget i Madrid bergskedja.

När hennes nuvarande hyresgäster såg henne för första gången blev de förälskade i henne: med tre våningar, privat trädgård och generöst inredning anpassade hon sig perfekt till sitt livsstil. Dessutom skulle de inte behöva möta obekväma reformer och kan reservera alla sina energier för dekoration. Det första de tog upp var att bestämma den stil som skulle råda i deras hem. En fråga som inte var komplicerad alls, eftersom båda var tydliga att de ville mycket moderna, bekväma och funktionella miljöer.

Annonsering - Fortsätt läsa nedan Öppen för trädgården

Ett stort gemensamt område, med integrerat vardagsrum, matsal och kök, är det mest slående och representativa utrymmet i detta hus. Den här, med en dubbelhöjdstruktur och stora glasade höljen, drar nytta av ett större utbud av vyer. För sin dekor valde vi en neutral bas, till vilken senare röda penseldrag läggs till i textilier och tillbehör.

Tomlackerad bokhylla

Matsal och kök delar samma yta. För att separera dessa två miljöer utan att förlora den visuella amplituden spelades det med olika markhöjd. Anpassa biblioteket. Kombinera böcker med föremål som pratar om dig. Ramar med foton, initialer, små skulpturer, skyltar ... Och glöm inte att sätta en naturlig touch med enkla blommor.

Halvhöjd vägg

Matsalen var belägen i den nedre delen, bredvid vardagsrummet, och köket, i den övre delen. Dessutom höjdes en halvhöjd vägg.

Grått klädsel

Vi valde en neutral bas, med trämöbler och klädsel i gråtoner, till vilka senare röda penseldrag tillsattes i textilier och tillbehör. För att ge visuellt djup öppnades två stora öppningar i partitionen som skiljer denna miljö från trappan. Soffor, fåtölj och pouf, från KA International. Tabeller gjorda efter mätning av en møbelsnickare. Silkmatta, från KP. Kuddar, från Los Peñotes.

En studio / gästrum

Ett av rummen på första våningen reserverades för att hitta ett mysigt vardagsrum med ett arbetshörn. Dekorationen följer samma estetiska linje som resten av huset. Soffa med schäslong, från Ikea. Kuddar och lampor, till salu i Maisons du Monde. Mesa, på väg hem.

Missa inte den här videon: A LOW COST DESIGN STUDY

Hög avföring

Väggen som skiljer detta rum från matsalen åtföljdes av ett par högpallar som skulle användas som frukostbar. Röda lackmöbler, från Schmidt Kitchens.

Kolumner med apparater

I köket fördelades möblerna längs två väggar och en ö installerades i centrum. På den ena fronten, under fönstret, var tvättområdet och på en annan, kolumner med apparater.

Transparenta stolar

Kombinationen av rött, vitt och stål skapar en djärv och modern kontrast i köket. Pegado
Till den centrala ön skapades en matsal i tidningen, med ett vitt DM-bord och stålben, transparenta stolar och en lackerad trästol. Tobias bord och stolar, tillverkade av plast och förkromat stål, från Ikea.

Blomkrukor, i vitt och grått

Även om möblerna i vardagsrummet och matsalen är gjorda av olika material, i båda av dem följdes samma estetiska linje och spelades med den vita färgen som den ledande tråden. Kuddar, av Leroy Merlin. Blomkrukor, i vitt och grått, från Los Peñotes.

Du är intresserad: HUR DU SKINNAR PORCHEN

Träpall

Att spela med olika material på golvet är en utmärkt resurs för att avgränsa miljöer i trädgården. Gräsmatta med trä eller keramik är en perfekt kombination. Kuddar, av Leroy Merlin. Porslin, till salu i Los Peñotes.

LED-belysning

Planera belysningen väl. Kombinera strålkastare, lampor och golvlampor för att skapa en perfekt atmosfär. Överväg att använda lysdioder: de har en längre livslängd och förbrukar mindre energi än andra lampor.

Stege av flygta steg

Metalliska, trågade trätrappor och stålräcke kommunicerar husets olika höjder. Väggen målades i en mörkgrå ton för att skapa en kontinuitet mellan färgerna och dekorationen i resten av huset.

Klädd huvudbonad i huvudstad

I sovrummet var det möjligt att återskapa en modern och sofistikerad atmosfär, med lackerade möbler och olika gråtoner i sängkläderna och huvudgavel klädd med kapitton. I kombination med vita detaljer fick rummet ljusstyrka, utöver att se bredare ut.

Headboard och fåtölj, från KA International. Tabeller, från The Furniture Globe. Bordslampor, från Ikea.

Trä bänkskiva

En framsida av badrummet var upptagen med en bänkskiva i trä, på vilken två fyrkantiga sänkor installerades, som också används som en extra stödyta för att lämna toalettprodukter till hands. Under den placerades en flyghylla i samma material och finish, mycket praktiskt för förvaring av handdukar, organiserad i fiberkorgar.

Handdukskena

Är ditt badrum litet? En lösning för att optimera utrymmet är att placera en handdukskena på duschskärmen. Väggen och utrymmet bakom badrumsdörren har också lagringspotential.

Gungstol i vitt

Bryt monotonin. Blanda vanliga och mönstrade tyger i samma färgintervall. Huvudgavel klädd med kapitel, från KA International. Nattduksbord av Ikea. Lampor och överkast, från Zara Home. Pläd och matchande kudde, av Leroy Merlin. Gungstol, av Kenay Home.

Bostadsplan infographics

Husets arkitektoniska särdrag användes för att lokalisera miljöerna: bottenvåningens två nivåer vardagsrummet och matsalen å ena sidan, och på en högre nivå, köket. För att bevara en dekorativ kontinuitet, även i ett så stort hus, valde vi att använda ett enda färgintervall i alla miljöer.

den grå, i olika nyanser, dominerar i klädsel, smidig och med diskreta tryck, och i en stor del av husets väggar. I de gemensamma områdena har denna ton som kontrapunkt en slående touch av färg röd -rumsmöbler, extra möbler och köksskåp- som bryter dekorens kromatiska åtstramning. På första våningen, reserverade för sovrummen, kontrasterades de ljusa och mörkgrå tonerna med vita och beige penseldrag. Ett annat element som också lyckas förbättra denna känsla av kontinuitet är träpall tydligt som täcker golvet i hela huset, utom i badrummen. Trägolvet, i samma ton och finish, finns också på trappan som kopplar samman chaletgolv.

När det gäller möblerna valdes bitar av aktuell design, färdig i vitt och ljust trä, som blandades med metalliska detaljer och genomskinliga ytor av plast och glas. Resultatet är en avantgardistisk och ordnad dekoration, som gör att det imponerande utsidan kan integreras perfekt.