Kommentarer

Före och efter en låg kostnad renoverad vinden

Före och efter en låg kostnad renoverad vinden



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Med tillstånd Cambra Estudio

En vind byggd 1951, föråldrad i distribution och material. Detta är utgångspunkten för den Valencianska studien Cambra Estudio. I hans händer var den totala omvandlingen av detta hus, med flera terrasser som inte används. En mer funktionell och rymlig distribution, öppen för vardagsrummet och köket; Enkla möbler och försiktiga material och nyanser skapar ett harmoniskt och friskt resultat. Terrasserna återvinns som en plats för njutning och anslutning av miljöer och vinden fylls med ljus genom fönstren.

Att se fotona före reformen, som ingår i detta galleri, skulle ingen säga att det är samma konstruktion, men det är det. Det är magin i inredning.

Foton med tillstånd: Cambra Estudio
www.cambraestudio.com

Annonsering - Fortsätt läsa nedan En vind med två terrasser

Terrasserna återhämtar sig, fyller vindens inre med ljus och ansluter miljöer. Cambra Estudio har lyckats återhämta glansen av denna lägenhet med en omfattande konceptreform låg kostnad eftersom budgeten för att möta förändringarna minskades. Det är möjligt! Och detta galleri är beviset på att med en idé låg kostnad Du kan göra ett bra jobb.

Matsalen ansluts direkt till terrassen. Bordet är tillverkat av trä och stolarna är Eames-modellen i grått med träben. En svart lackerad metalllampa hänger i taket.

På terrassen, utemöbler och växter. Golvet i denna miljö är originalet från det återhämtade huset.

Vardags- och matplats med öppet kök

Vardagsrummet och matsalen kommer precis in i huset, dekorerat med få bitar och möbler i ljusa toner. Väggarna är målade i vitt och träets golv ser ut som en ljust nyans mättad.

Matsalen ansluter till köket och terrassen.

I direkt anslutning

Köket öppnar till vardagsrummet och ansluts direkt till matsalen.

In- och utstycken

En del utomhusmöbler smyger sig inuti.

Kök med frukostbar

Köket har en liten frukostbar och snabbmat.

Köksmöblerna är vitlackerat trä med bänkskiva i Silestone. Baren är av samma material som bänkskivan och avföringarna kombinerar tallved och vitt säte.

I detta område av huset är brickan imitation hydraulisk. Väggarna är kaklade med typstycken tunnelbana i vit till medelhöjd.

Matlagningszon

Matlagningsfront med dekorativ huva. På den här sidan av köket har höga möbler tagits bort för att göra det visuellt lätt.

Hallen

I hallen, som ansluts direkt till vardagsrummet, en naturlig trähylla och en spegel.

Med stor lagringskapacitet

I hallen, rektangulär, filtreras ljuset från vardagsrummet. Total vit förbättrar ljusstyrkan i ett utrymme utan fönster. En inbyggd garderob tvärs framtill erbjuder stor lagringskapacitet. De vita lackerade dörrarna integrerar den helt i väggen.

Det stora sovrummet

De två sovrummen ansluter till en av de två terrasserna och har direkt tillgång.

Det stora sovrummet har också ett omklädningsrum. Detta är möblerat med en garderob och ett arbetsbord.

Det är dekorerat i blått och rosa. Taklampan är tillverkad av bambu rutnät. Golvet är trägolv och väggarna är målade i vitt.

Med omklädningsrum och integrerat badrum

Här till höger kan du se byråerna med trespegel och marmor restaurerade i blå toner för det här rummet. Träavgången sticker ut i uppsättningen med Navajo-ritningar.

Arbetshörn i omklädningsrummet

Arbetsborddetalj med polypropylen klädstol.

Från insidan

Utsikt från sovrummet till dagområdet.

Oregelbundet golvbadrum

Badrummet i huvudrummet har ett oregelbundet golv. Cambra Estudio sökte en hydraulisk imitationskakel med trianglar i olika färger vars motiv är kopplat till de 45 graderna som bildar de sluttande väggarna i badrummet.

Trämöbler och tillbehör

I detta badrum har möbler och tillbehör valts i trä i naturliga toner. På väggen, typ av plattor tunnelbana i vit färg

Sovrum i blått

Detta rum var dekorerat i blått, med trästycken och några återhämtade, som garderoben och spegeln som dekorerar huvudgavelväggen.

Den vita lampan med röd kabel uppdaterar uppsättningen.

Med återvunna möbler

Skåpet återställdes. Golvet är tillverkat av laminerat trä och väggarna målades i mediumblått med intensitet.

Mycket modernt estetiskt badrum

I badrummet, ett blommigt handfatskåp och färdig i vitt och glansgrått. Den runda träspegeln kontrasterar varmt i det hela. ris lyser. Rund träspegel.

Med en stor dusch

Golv och vägg i duschområdet är kaklat med mörk kakel.

Innan reformen: köket Innan reformen Badrummet före reformen Innan reformen Distributionsplan efter reformen

Denna vind har, efter den integrerade reformen, med en flytande och logisk distribution med en hall, ett vardagsrum, köket öppet till det senare utrymmet och två sovrum, ett av dem med omklädningsrum och badrum. Dessutom två terrasser och ett badrum med tillstånd.

Distributionsplan före reformen