Kommentarer

Ett renoverat hus med intelligent distribution

Ett renoverat hus med intelligent distribution

Paret som äger detta golv i en byggnad i Elche Jag var klar över vad jag letade efter: ett stort utrymme att träffas under måltiderna och tillbringa det mesta av din fritid. Men eftersom den initiala distributionen inkluderade ett mycket litet kök separerat från vardagsrummet, var det omöjligt att leva i det. Lösningen? En ö utan partitioner som lyckades ansluta båda miljöerna, vilket skapade ett öppet och mysigt utrymme fullt av naturliga material som trä.

Annonsering - Fortsätt läsa nedan Dekorerad med damajuanas En förorenad yta En ö med mycket ljus Anslutna områden Funktionell och elegant Gott om utrymmen En varm atmosfär Koppla av tiden Ett hus med utsikt Naturliga material

Video: Svenska Swedish THRIVE: What On Earth Will It Take? (November 2020).