Andra

En inspirerande studio för en konstnär

En inspirerande studio för en konstnär



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

D.R

Ser man idag detta utrymme fullt av charm, är det svårt att tro att det i många år var ett mörkt hörn och skadat av fukt på baksidan av en Lissabonbyggnad. Bristen på isolering, ljus, kök och badrum gjorde förutsättningarna för att bebo det omöjligt. Men en musik på jakt efter en plats att skapa såg dess potential och beslutade att ge den en ny chans.

Den portugisiska studion ARK Studio var den som gjorde miraklet och gav detta skydd ett nytt fönster, en spis för att värma det, ett minikök och ett badrum. Medlemmarna bestämde sig för att bevara de arkitektoniska egenskaper som är typiska för området, såsom träbjälkar och vita väggar, och kombinera dem med mer aktuella och enkla ytbehandlingar, såsom polerat cementgolv och dörrar och trämöbler i tall. För att ge värme och väcka inspiration från den nya invånaren sökte de efter möbler tappning av konstnärlig inspiration på begagnade marknader. Här andas du konst.

www.arkstudio.pt

Annonsering - Fortsätt läsa under andra chansen

Det var ett vått, mörkt och glömt lager. Idag är Lissabon-fristaden där han skapar musik.

Börja om igen

ARK Studio har ansvarat för att reformera det så att det passar för livet.

Respektera essensen

ARK Studio-arkitekter ville bevara originalelement som träbjälkar och vita väggar, så kännetecknande för husen i området.

Mindre är mer

För att inte ladda utrymmet mycket har de valt enkla möbler med lugna färger.

Det förflutna återvänder

Pjäserna har sökts på begagnade marknader för att lägga till karaktär i rymden med dess historia.

Vakna musen

De ville skapa en atmosfär som är både lugn och inspirerande.

varm

De installerade en spis för att värma studien.

färger

Trä, vitt och grått är den dominerande dekorationen.

Fridfullt och naturligt

En detalj av dekorationen.

Nya utrymmen

För att göra det bebott, var det nödvändigt att installera ett minikök och ett badrum.

Den har trä

Köksmöblerna har tillverkats av tall.

Öppen lagring

Förutom skåpen har hyllor installerats för att exponera vissa delar.

Enkel åtkomst

Det gör det också lättare att komma åt de mest använda redskapen.

badrum

Den skjutbara badrumsdörren har också gjorts av tall.

Förvaring av badrum

Som badrumsskåpet.

närmare

Detalj om diskbänken, garderoben och spegeln.

Uppfriskande dusch

Badrummet har dusch.

enkelhet

Här har vi också fortsatt med estetiken i resten av studien.

Minsta uttryck

Den minimalistiska duschen

Öppen på utsidan

För att få ljuset in, öppnade arkitekterna ett nytt fönster.

yttre

En uteplats skiljer studien från huvudbyggnaden.

Väl isolerade

Den yttre isoleringen var mycket viktig i projektet eftersom fuktigheten förr i tiden förödde sig.